Succesvol ondernemen, het kan nog!

Na ruim 23 jaar een eigen zaak in Haarlem gehad te hebben is Yvonne Terpstra opzoek gegaan naar iets anders. “Het was belangrijk om een onderneming te vinden die bij mij past en de juiste financiële mogelijkheden biedt. Ik ben mijn internetmarketing bedrijf begonnen in hoofwaardige voedingssuppletie, www.feelfitandfine.com”

Meer ondernemen met minder zorgen
“Om te bepalen wat ik wilde, heb ik eerst gekeken wat ik niet wil. Grote struikelblokken voor veel ondernemers, waar onder ikzelf, zijn de hoge kosten aan pand, personeel, voorraad en alle vergunningen en regels. Toen wist ik ook meteen wat ik wel wilde, namelijk minder van dat alles en vooral ook een inkomen dat niet afhankelijk is van het aantal uren dat ik werk.”

“Eén van de weinige soorten van ondernemingen die aan al deze voorwaarden voldoet is Netwerkmarketing, of Multi Level Marketing (MLM). Ook ik kende de verhalen die er over verteld werden maar ik besloot mezelf toch te oriënteren.”

“Nu bestaan er ruim 26.000 MLM bedrijven dus daar zitten goede en minder goede tussen. Zaak dus om hier een goede en doordachte keuze in te maken. Ik had absoluut geen zin om met een kofferbak vol, zelf ingekochte, spullen naar huiskamerparty’s te gaan of via de telefoon van alles te verkopen.

Ik wilde een product waar ik volledig achter kan staan, van bewezen hoge kwaliteit en met een groot marktpotentieel. En dat heb ik gevonden in deze lijn hoogwaardige voedingssupplementen.

“Ik werk nu vanuit mijn kantoor thuis, verkoop via internet en maak gebruik van dropshipping. Ik werk samen met een professioneel bedrijf waar veel tijd en energie wordt gestoken in training, begeleiding en opleiding. Tenslotte bied ik dezelfde mogelijkheden aan aan ondernemende mensen die open staan voor iets nieuws en daar ook wat voor willen doen. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Bron: www.dichtbij.nl

 

Reacties zijn gesloten.