Nagellak en gezondheid

Uitbreiding van de Beyuna productlijn met ……Mooie herfskleuren nagellak zonder chemicaliën van ZoyaZoya Nailpolish!

Sinds afgelopen januari is de productlijn van Beyuna uitgebreid met een complete lijn nagellakken! Hiervoor is Beyuna een partnerschap aangegaan met Zoya nailpolish.

Zoya heeft een rijke geschiedenis. Het merk veroorzaakte eind vorige eeuw een revolutie in de wereld van nagelverzorging door unieke producten die ontwikkelaar Art of Beauty patenteerde. Zo maakten ze niet alleen de allereerste lang dragende nagellak zonder giftige stoffen, óók brachten ze de eerste sneldrogende topcoat op de markt.

Zoya nagellak is afkomstig uit de USA, is van hoogstaande kwaliteit en heeft prachtige originele kleuren. De lak is ook geschikt om alle soorten kunstnagels mee te lakken.

De “Big 5 Free” nagellakken van Zoya zijn 100% dierproef vrij en bevatten geen:
   *  tolueen
   *  formaldehyde
   *  DBP (dibutyl phthalate = weekmaker)
   *  kamfer
   *  dierlijke producten

Zo zijn ze zelfs “vegan proof” èn helemaal veilig voor zwangere vrouwen!

De producten van Art of Beauty zijn wereldwijd favoriet bij diverse beroemdheden en worden in professionele salons en spa’s gebruikt en verkocht. In een standaard winkelketen zul je dit merk niet aantreffen.

Bij Beyuna draait het naast inspireren van mensen ook om welzijn, welbevinden en gezondheid zoals je kunt vinden in onze “mission statement”. De nagellakken van Zoya passen uitstekend binnen deze missie. En zo kom ik dan via een omweg toch weer een beetje in de wereld van de nagels terecht.

Color lock, zoya basecoat, zoya topcoat, quick dry drops, zoya base coat, zoya top coat. snel drogende nagellak

Nog even wat tips van een “prof” over het lakken van nagels; onthoud, het lakken van nagels is als het bouwen van een huis; eerst de fundering, dan de muren en tenslotte het dak. Dat ziet er dan zo uit;

Als eerste: reinig en ontvet de nagels met de Nail polish remover van Zoya en lak de nagels als volgt:

Fundering base coat (voorkomt verkleuring van de nagels en zorgt voor een goede hechting van de kleur lak)
Muren   2 dunne laagjes kleur lak
Dak Top coat (zorgt voor een mooie glans en goede houdbaarheid van de lak)

Gebruik na de topcoat de Zoya quick dry drops, één druppel per nagel is voldoende. Hierdoor droogt de nagellak nog sneller en het verzorgt de nagelriemen.

TIP: lak in dunne laagjes, hoe beter de laagjes kunnen drogen hoe kleiner de kans op beschadigingen.

Als je op deze manier de lak aanbrengt heb je het langst plezier van je mooi gelakte nagels. Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman’s Health Magazine. Een nagellak die je met plezier én een goed gevoel kunt dragen dus!

Veel mensen zijn zich nog steeds niet bewust van de gevaren van nagellak. Er zijn nog heel wat mensen die driemaal per week nagellak op hun nagels aanbrengen. Vooral tieners hebben de gewoonte om bijna om de dag hun nagellak te veranderen. Als je tieners hebt die vaak nagellak gebruiken, informeer ze dan over de gevaren van deze gewoonte.

 

Zoya in de media, biologische nagellak, Zoya polish,

Zoya in de media

De nagellak van Zoya is verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende kleuren en….over nieuwe kleuren en collecties houd ik je natuurlijk op de hoogte via twitter en facebook

Stel je vragen gerust via dit contact formulier.
Succes, groetjes Yvonne

Online te bestellen via  FFF products

 

Reacties zijn gesloten.