Succesvol ondernemen en financieel onafhankelijk

Succesvol ondernemen kan uiteraard op diverse manieren, wil je er ook plezier in hebben is het zaak het soort onderneming te vinden dat bij je past. Wij werken met als doel financieel onafhankelijk te worden. Dat is voor ons de maatstaf van succesvol ondernemen. Uiteraard kan het doel ook zijn een extra of hoger inkomen te verkrijgen, dat mag een ieder voor zichzelf bepalen. Wij mikken gewoon graag hoog. Als u naar aanleiding van dit stuk vragen heeft of contact met ons wil opnemen kan dat via deze link. Meer ondernemen met minder zorgen. Om te bepalen wat je wil is het soms goed om eerst te kijken wat je niet wil. Traditionele struikelblokken voor ondernemers zijn oa:
– Personeelnetwerkmarketing teamwork
– Voorraad
– Pand
– Concurrentie van het internet
– Regelgeving

 

Als dit soort problemen voorkomen kunnen worden, kunt u als ondernemer doen wat nodig is voor het behalen van succes n.l, focussen op het ondernemen zelf. Het ideale bedrijfsmodel volgens econoom Warren Buffet Waarschijnlijk de meest bekende investeerder en zakenman die er is, Warren Buffet heeft de voorwaarden opgesteld waaraan een bedrijf moet voldoen om de grootste kans om succes te hebben.

 1. Zorg ervoor dat de hele wereld je klant is
 2. Je product of dienst is zeer gewild bij je klanten. Prijs is geen probleem.
 3. Het product is juridisch beschermd. (copyrights, patenten e.d.)
 4. Er is bijna geen behoefte aan personeel
 5. Je hebt weinig overhead kosten
 6. Er hoeven geen grote investeringen gedaan te worden
 7. Je hebt een sterke cashflow
 8. Er is relatief weinig overheidsbemoeienis
 9. Je onderneming is gemakkelijk verplaatsbaar
 10. Je bedrijf geeft je intellectuele voldoening
 11. Je bedrijf zorgt voor veel vrije tijd
 12. Je inkomen is niet afhankelijk van het aantal uren dat je werkt

Van alle bovenstaande regels is de allerlaatste de belangrijkste. Residueel inkomen, ook wel royalties genoemd, is het gedeelte van het inkomen dat voor de financiële onafhankelijkheid gaat zorgen. Eén van de weinige soorten van ondernemingen die aan al deze voorwaarden voldoet is Netwerkmarketing of Multi Level Marketing (MLM) Nu bestaan er ruim 26.000 MLM bedrijven, daar zitten goede en minder goede tussen. Zaak dus om hier een goede en doordachte keuze in te maken. Als u geen zin heeft om met een kofferbak vol, zelf ingekochte, spullen naar huiskamer party’s te gaan hebben wij een goed alternatief. Wij werken vanuit kantoren en de verkoop gaat via internet d.m.v. dropshipping. Wij werken samen met een professioneel moederbedrijf dat actief is in de grote groeimarkten van dit moment en er wordt veel tijd en energie wordt gestoken in training, opleiding en persoonlijke begeleiding. Bent u klaar voor de volgende stap in uw carrière als ondernemer en wilt u meer weten neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

 

 

Reacties zijn gesloten.