Méér energie

de hele dag moe!Ken je dat gevoel? Dat je nauwelijks hebt geslapen en totaal geen energie hebt om de dag te beginnen? Heel vervelend, vooral als je een volle agenda hebt en je collega’s op je rekenen. Helaas is mij dit maar al te vaak overkomen. Gelukkig heb ik er een goede oplossing voor gevonden.

Lekkere boost
Even terug naar, zeg maar, mijn vorige leven. Ik begon de dag altijd met koffie. Niet één kop, maar wel drie! Pas dan voelde ik die lekkere boost, waardoor ik van energiek start kon. Na een paar uur zakte ik altijd weer in. ‘Tijd voor koffie’, riep ik dan over de afdeling. En hup, dat werden er dan weer twee. Dat herhaalde zich ene paar keer per dag.

Oververmoeidheid
Achteraf zeg ik: ik zat in een vicieuze cirkel van oververmoeidheid, veel te veel koffie drinken en slecht slapen. Ik voelde me gestrest, zenuwachtig en altijd moe. Op aanraden van een collega ben ik van de ene op de andere dag gestopt met koffiedrinken. Cold turkey. Na enkele weken merkte ik al een behoorlijke vooruitgang. Ik was ‘s ochtends nog steeds moe, maar leek wel wat meer energie te hebben dan voorheen.

Beyuna Energy
Toch miste ik mijn koffieboost. Tot een vriendin van me een stukje uit de krant voorlas: “Beyuna Energy ondersteunt het energieniveau
en heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme. Bovendien zorgt het mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel
en voor een goede weerstand.” Ik had geen idee wat energieleverend metabolisme was, maar dat kon me niet schelen. Woorden als energieniveau, zenuwstelsel en weerstand zeiden me genoeg. Dit moest ik proberen!

Meer energie
Ik heb het meteen besteld en echt, ik voel me er kiplekker door. De dagen vliegen voorbij, het sporten gaat weer lekker en op mijn werk krijg ik complimenten omdat ik veel beter presteer. Bovendien slaap ik weer normaal. Beyuna Energy geeft me letterlijk energie. Door de enorme lijst aan natuurlijke ingrediënten en keuringen van diverse instanties weet ik zeker dat ik een goed product in handen heb. Mijn werkdag begint tegenwoordig met een glas Beyuna Energy. Veel gezonder dan koffie.

Probeer het ook maar eens!

Dank je wel Beyuna Energy!
Marit Jansen

Meer (Bestel) informatie: www.fffproducts.com
Bron: http://weightlossbeyuna.nl/portfolio/nothing-comes-easily/

Reacties zijn gesloten.